Uși din lemn

Avantajele lemnului stratificat

Ușile de interior, produse din lemn stratificat, au un nivel înalt de durabilitate. Lemnul stratificat nu se dilată, sistemele rămân stabile indiferent de anotimp. Această metodologie se bucură de popularitate în special în țările cu variații de temperaturi anuale mari.

Ușile sunt tratate nu doar cu antiseptic, dar și cu ignifug, ceea ce le face extrem de rezistente în timp. În procesul de producție se utilizează doar produse ecologice, materii prime și materiale auxiliare certificate ce nu conțin substanțe toxice. Ușile din lemn stratificat sunt 100% ecologice.

Design personalizat

Lemnul stratificat oferă multiple posibilități de personalizare la nivel estetic. Utilizăm esențe de lemn de pin nordic, stejar și frasin ceea ce presupune un paletă extinsă de opțiuni de culori naturale, cât și RAL. Acestea se evidențiază prin aspect natural. 

Tâmplăria lemnului stratificat permite variații și la nivelul formei, astfel, se pot realiza, de exemplu, forme rotunde sub raza de 300 mm.

Balamale AGB

AGB – Alban Giacomo Spa produce din anul 1947 o gamă completă de componente de feronerie folosite în toată lumea la construcţia de uși și ferestre. Catalogul complet cuprinde peste 20.000 de articole, produse în întregime în Italia.

Teba Prim lucrează cu o gamă largă de modele, de la balamale simple cu șuruburi pană la cele mai moderne, precum este modelul Eclipse, care îmbină perfect tehnologia și designul. Eclipse este invizibilă pe ușă dar are integrate cele mai mai performante tehnologii: este reversibilă și reglabilă pe 3 axe. Frezarea simetrică permite să alegeți sensul de deschidere a ușii, chiar pe șantier, la momentul montajului.

Mânere TUPAI

Tupai este un brand portughez cu o experiență de peste 40 de ani în industria de prelucrare a metalelor. Acesta este un brand de referință pentru arhitecți, designeri, distribuitori dar și consumatori finali din întreaga lume.

Compania lucrează cu trei materiale grele: alamă, zamak și inox. Mânerele sunt grele, sigure și foarte plăcute în utilizarea zilnică.

Design individual și garanție 5 ani

Organizarea procesului

Măsurare

În scurt timp după plasarea comenzii, inginerul nostru se va deplasa la locul stabilit, pentru a lua măsurile exacte. Această etapă este gratuită.

Estimare

După ce veți alege tipul de profil, sticla, precum și toate accesoriile necesare, specialiștii noștri vor putea face o estimare de preț.

Producere

O dată ce avem toate detaliile proiectului începem etapa de producere. Garantăm efectuarea lucrărilor calitativ, responsabil și operativ.

Livrare și montare

Meșterii noștri au o experiență vastă de muncă, ce garantează montarea corectă. După fiecare proiect toate deșeurile sunt colectate și evacuate.