Despre noi

Cine suntem

Teba Prim produce bunuri din lemn începând cu anul 2001. Printre produsele companiei se numără ferestrele termopan, ușile, construcții masive din lemn, precum sunt terasele sau grinzile, dar și obiecte mărunte de mobilier. Din anul 2018 a început colaborarea cu clienții din Franța, Germania și Italia.

Teba Prim lucrează doar prin metoda tâmplăriei din lemn stratificat. Această metodă presupune îmbinarea tâmplăriei clasice cu sisteme tehnologice moderne.

Tâmplăria din lemn stratificat

Tâmplăria lemnului stratificat oferă o serie de avantaje. Ca să le puteți înțelege și aprecia vom explica pe scurt ce presupune această metodă.

La construcția obiectelor din lemn stratificat se utilizează lemn din diferite esențe. Profilul se obține prin lipirea straturilor în prese hidraulice și îmbinarea în dinți a elementelor. Acest procedeu presupune obținerea unui cadru stabil și rezistent în timp, evitând posibilitatea de încovoiere sau strâmbare.

Lemnul stratificat asigură o izolare termică de 1,1-1,8 W/mK, iar coeficientul izolării acustice este de R=34dB. În procesul de producție utilizăm doar produse ecologice, materii prime și materiale auxiliare certificate ce nu conțin substanțe toxice.

Această metodă permite variații la nivelul formelor, texturilor și culorilor obținute. Astfel, se pot realiza, de exemplu, forme rotunde sub raza de 300 mm, ceea ce este imposibil în PVC.

Producere proprie

Teba Prim controlează fiecare etapă de producere, de la primirea, sortarea, depozitarea lemnului până la etapele de finisaj și asamblare. Produsul nostru este sută la sută autentic, realizat în Republica Moldova la standardul de producere european.

Avantajele lemnului stratificat

Durabil

La fabricarea profilelor se folosește lemn din esență tare, ce nu se încovoaie în timp.

Natural și ecologic

Aspectul natural al produsului contribuie la confortul și estetica locuinței.

Confortabil

Structura lemnului stratificat asigură un coeficient înalt de izolație termică și acustică.

Rezistent

Accesoriile și feroneria utilizată prezintă un nivel mare de rezistență la uzura mecanică.