Elemente mobiliere

Rafturi pentru sticle

Confecționăm la comandă, pentru amatorii de vin, adevărate vinoteci care vor asigura păstrarea corectă a vinurilor în condiții casnice. Mai mult decât atât, acestea îndeplinesc și un scop decorativ, transformând un spațiu obișnuit în unul cu un conținut unic și o atmosferă deosebită. 

Scări interioare

Într-o încăpere cu mai multe nivele, scara reprezintă un element important ce unește spațiul, nu doar fizic dar și vizual și conceptual. Construcția și materialele folosite asigură comoditatea și siguranța acestui traseu, ce va fi parcurs zilnic, de nenumărate ori. Lemnul transformă acest element aparent tehnic într-unul cald și plăcut.

Fațete pentru bucătărie

Bucătăria este un loc viu, unde se creează, temperaturile și umiditatea variază. Considerăm că acest aspect trebuie să fie considerat în alegerea mobilierului. Fațetele din lemn stratificat sunt o opțiune potrivită, deoarece acestea respiră, sunt naturale, nu formează condensat, nu se încovoaie și sunt foarte rezistente în timp. Dacă sunt tratate corespunzător, pot sluji o perioadă de 50 de ani.

Design individual și garanție 5 ani

Organizarea procesului

Măsurare

În scurt timp după plasarea comenzii, inginerul nostru se va deplasa la locul stabilit, pentru a lua măsurile exacte. Această etapă este gratuită.

Estimare

După ce veți alege tipul de profil, sticla, precum și toate accesoriile necesare, specialiștii noștri vor putea face o estimare de preț.

Producere

O dată ce avem toate detaliile proiectului începem etapa de producere. Garantăm efectuarea lucrărilor calitativ, responsabil și operativ.

Livrare și montare

Meșterii noștri au o experiență vastă de muncă, ce garantează montarea corectă. După fiecare proiect toate deșeurile sunt colectate și evacuate.